Tidigare händelser

Skogsbad näst sista dagen 2023!

Vilken kväll det blev! En spontan kväll som snabbt blev fullbokad! Vi var 10 stycken som i det sista dagsljuset  vandrade ut i skogen. Lite stilla rörelse vid sjön innan alla hittade sin favoritplats för kvällen, de flesta i hängmattor men några valde liggunderlag på marken.  Filtar och raggsockor gjorde det extra varmt och ombonat. Att ligga i skogen när mörkret lägger sig som en mjuk sammetsfilt över oss. Trädtopparna bildar silhouetter mot himlen...det är tyst i skogen...det blir mörkare...till slut ser jag inte texterna jag skrivit, men det är enkelt att bara tala ur hjärtat när 9 vackra själar andas i sina egna små kokonger...

Lyktor är tända längs stigen till elden där smakrikt té väntar när alla känner sig redo.  Mjuka samtal och dialog om vad Skogsbadet gav till var och en. Ett gäng vill sitta kvar vid elden, några vandrar tillbaka i den mörka skogen med mig och en lykta som ledljus. Tacksam för att få dela detta med allt fler! 

Gott Nytt År!

Adventsvila 7 december

Välkommen till en kväll hemma hos Livet Enligt Lotta där du får återhämta dig inför julens härligheter.

Vi dricker glögg vid brasan efter en guidad avslappning och meditation.  

Vi kommer att använda våra sinnen för att känna närvaro i kropp, hjärta och själ. 

Kom som du är, lämna lugn och rofylld.

Torsdag 7 december 18-20.

Plats:  Lilla Fyllerydsvägen 6, 355 92 (Sandsbro), Växjö  (Hemma hos Lotta)

Anmäl dig här     (Begränsat antal platser)

Pris: 300 kr/ person
Gymnastikförbundet Sydost tränings Camp 11 - 12 november 

Vilken fantastisk helg jag fick vara en del av! Jag höll i ett Skogsbad i en sprakande bokskog en kall men vindstilla söndag i november! 12 härliga deltagare låg i hängmattor och på marken, de blev guidade genom avslappning och sinnesmeditation under ca 50 min. Skönt med lite filtar och raggsockar, avslutade med varmt te och mjukt samtal: 

Helgen innehöll så mycket fin träning för både kropp och sinne, det kändes i muskler jag inte visste att jag hade! 

Mycket fint arrangerat av Emma och Anna på GF Sydost som har lovat en ny Camp 2025!


Höstlugn - Event

Den 21 oktober kl 8.30 - 13.00 träffas vi i Fyllerydsstugan i Sandsbro.  Du är välkommen oavsett ålder, erfarenhet och kunskap.

Se det som en paus från jobbet, plugg eller vardagen där du får vila både kropp och huvud. Det är en stund helt för dig själv utan krav och prestation.

Det är en förmiddag för dig själv i gemenskap.

Kom som du är - lämna uppfylld och lugn. 

Vi möts i närhet till naturen.

Var och en. Tillsammans. Släpper stress och prestation. Ger tid till dig själv och tillsammans med andra, få tid att reflektera och känna vad du behöver just nu.

En avkopplande dag men också fylld med energi och nya tankar. 


Vårboost

Tack alla ni som kom och förgyllde Vårboosten!

Livet Enligt Lotta bjuder in till en  härlig söndagseftermiddag i mars för att välkomna våren till kropp, knopp och själ!

Vi börjar med en dynamisk yoga med Ella Roström för att få rörelse och värme till kroppen.

Därefter en inspirationsstund för nya tankar och hur du kan hitta vad just du behöver för att må bra och hitta din återhämtning med Lotta Iburg.

Avslutningsvis leder Lotta dig genom en yoganidra där Eva Björklund fyller på dig  med avslappning till hennes fantastiska livemusik.

Röster från Vårboosten: 

"En magisk eftermiddag"

"Vilken skön känsla av gemenskap, sammanhang och kvinnokraft!"

"Har en go´` känsla i kroppen och fina tankar om mig själv"

"TACK för näringen jag har fått till kropp, hjärta, sinne och själ!"

"Kom med ett stressat sinne, lämnar med en nedvarvad och påfylld själ"

Kram Lotta, Ella och Eva.


Höstboost

Tack alla ni som kom på Höstboost 2022 och gjorde eftermiddagen så fin!

En höstboost för kropp, knopp och själ! 

20 november 2022

Livet Enligt Lotta med vänner bjuder in till en eftermiddag med härlig yoga med Ella, föreläsning av Lotta om att hitta sina vägar i livet och hur viktiga vi kvinnor är för varandra.. Efter det får du träffa Eva som ger dig en musikmeditation du aldrig glömmer!

Vi som leder er under eftermiddagen

Lotta Iburg, Ella Roström och Eva Björklund

Välkomna till en eftermiddag för kraft, återhämtning och glädje!

Kommentarer från Höstboosten:

"Magisk eftermiddag med fin kombo av rörelse, nya tankar och avslappning, TACK!"

"Kom lite småstressad, gick ifrån em med ett lugn i kroppen och påfylld med nya tankar"

"Så skönt att få höra att man kan hitta ett annat sätt att leva sitt liv, och njuta av det."

"Tar med mig - Mod är bara när längtan är större än rädslan..."

Skogsbad 8 juni!     

Det blev en fin stund i skogen med en lugn promenad till en glänta i skogen där det fanns hängmattor till de som var med. Vi landade in med olika andningsövningar och en enkel kroppsscanning.

Jag guidade en avslappning genom våra olika sinnen. Målet även den här kvällen var att deltagarna ska känna dig avslappnade, att hjärnan fått vila och att du kan känna dig påfylld, kanske till och med en förundran över hur fantastiskt det är att vara i naturen - bara som du är...

Vi hade en fin stund efter Skogsbadet på den lilla Ekorrbryggan med te och samtal, samtidigt som det var lugnt och stilla över Toftasjön. En magisk kväll i försommarvärme!Träningsdag med Hanna Carmvall

Den 17 juni var jag med på träningsdag med Hanna Carmvall! Dagen kommer att innehöll träning i olika former och en inspirationsstund med mig om hur vi kan hitta just din återhämtning och hur du vill leva ditt liv. Jag guidade ett Skogsbad för de som valde det istället för löpning. En härlig stund i skogen i hängmattor och i lingonriset. Några var skeptiska när vi gick iväg, men lyriska när vi k!om tillbaka! Så roligt att få se och känna hur stressen, pressen och prestationen liksom försvinner och ersätts med ett lugn och en förundran

Alltid lika kul med träningsdag hos Hanna! Vi är lovade ännu en dag nästa år, samma helg, 2024!

Lottas Sisterhood

I höst startar en ny grupp med Lottas Sisterhood! vill du vara en del i en fantastisk grupp med kvinnor som inte känner varandra sedan innan, där vi lär av varandra och tillåter oss att vara äkta och oss själva i en miljö som är trygg och utvecklande... teman för hösten är; Vad är stress? Hur vet jag vad jag vill? Vad är återhämtning för mig? Men Lottas Sisterhood skapas utifrån deltarna, jag skapar ramen, ni fyller den! Jag guidar genom samtalen och "fångar de trådar som kommer fram..."

Ord från andra Sisters;

"Det här är som ett andningshål i vardagen"

"Tänk att jag har fått nya systrar, och vilka systrar det är!"

" Jag kom stressad och trött, men efter en stund tillsammans känns det som att jag kan andas igen!"

Läs mer och anmäl dig här!

Lottas Sisterhood!

Kvinnor som började träffas i augusti 2022 och som nu känner varandra, skrattar, gråter, utvecklas och hittar nya vägar i livet. Vi ger och får av varandra och njuter av våra kvällar tillsammans!