Lottas Coachning

Känner du att du behöver coaching i livet?


Jag erbjuder coaching eller mentorskap till dig som vill utforska vad livet mer har att ge. Det kan handla om förebyggande av utmattning, att hitta nya sätt och verktyg att hantera livet och att med mitt stöd och vägledning våga känna efter och lyssna vad din kropp, hjärna och själ viskar till dig.

Livet är roligt att leva och det finns så mycket som vi tror att vi måste göra, uppfylla och anpassa oss till - men du väljer själv vad du vill fylla ditt liv med. 

Jag hjälper dig att landa in vad du vill göra i livet, hur du kan hitta din återhämtning, glädje och njutning i vardagen.

Jag tror på en helhet för att må bra i livet, ett sk holististiskt förhållningssätt. Vi behöver alla många delar i livet för att må bra och jag använder bla Livshjulet som ett verktyg för att  tydliggöra vilka områden just du behöver mer eller mindre av. Sedan fortsätter vi samtala och tillsammans komma fram till vad du ska prioritera just nu för att ditt mående ska utvecklas till det bättre.

Jag träffar dig i mitt hem i en varm och välkomnande miljö. Det är din egen tid, det finns inga krav, du ska inte prestera, viktigast är att du känner dig trygg. 

Naturen är en fantastisk plats att få energi och vila, jag tar gärna samtalen utomhus i skog och natur, du väljer var du vill ha dina samtal.

Vi samtalar och du kan reflektera i lugn miljö, jag delar med mig av verktyg och guidar dig genom dina funderingar. 

Mina viktigaste verktyg är samtal, mina erfarenheter och kunskaper genom det jag själv upplevt och att du känner dig sedd, hörd, bekräftad och trygg. 

Ett av mina verktyg är Lottas Livspussel. Läs mer här.


Jag erbjuder just nu ett gratis introduktionssamtal via telefon så du känner att det känns rätt innan du bokar samtal,  sms:a mig på 070-2047079 så återkommer jag inom kort.

Du kan också maila mig på lottaiburg@gmail.com eller anmäla att du vill ha kontakt med mig här