Hjälp vid utmattning

Att hamna i en utmattning är något som är oerhört jobbigt för den som är drabbad. Ofta får den som är utmattad själv söka sjukvård, kämpa för att få rätt vård och hjälp. 

Och det är bara början, sedan ska Försäkringskassan godkänna, arbetsgivaren ska ta det på allvar och det som är svårast av allt...den som är utmattad ska själv acceptera situationen.

För att sedan komma vidare i sin utmattning behövs det stöd och ett arbete med sig själv som tar tid,  det måste få ta tid för att vara hållbart.

Jag har varit där så jag vet hur det är.  Men jag har hittat mitt sätt och mina verktyg som jag delar med mig av.

Vi träffas fysiskt, via telefon eller Zoom, du väljer. 

Maila till mig så börjar vi där! lottaiburg@gmail.com


Tjänster

 Utmattning

Komma tillbaka från en utmattning, hur gör man?

Här berättar jag om min resa fram till kraschen, hur jag blev utmattad och fram till att jag nu lever mitt bästa liv!

Vad kan man göra för att inte hamna där igen och hur kan man stärka upp sig själv och hitta pusselbitarna som passar just dig. Jag använder även Lottas livspussel som inspiration och verktyg här.

Mentor för dig som är är rädd att bli utmattad, eller redan är där.

Jag jobbar som Mentor för dig som är på väg att bli utmattad, eller dig som redan är där. Hjälper till att ta rätt kontakter, ta de små stegen som gör att återhämtningen blir hållbar. Jag är med dig hela vägen och vi arbetar tillsammans för att hitta vägar och lägga pusslet tillbaka till livet och arbetslivet.

Framförallt vill jag lotsa den utmattade till att hitta rätt i livet och sig själv, att hitta de verktyg som behövs för att må bra.

Vi träffas fysiskt eller via telefon eller Zoom, du väljer.

Livspusslet

JAG tänker så här:

Livet är som ett stort pussel - ibland känns det färdiglagt, ibland känns det som om det är 10 000 bitar som inte passar ihop alls...

Livspusslet är ett levande föränderligt pussel som ändrar form, växer, saknar en bit och påverkas av allt som händer med dig och livet runtomkring.

Det du kan göra för att bitarna och pusslet ska hålla ihop = Du ska hålla ihop - är att lägga pusselbitarna som DU KAN lägga, putsa, fila och passa in i pusslet.

Låt mig hjälpa dig att komma igång med ditt pussel!